Wat is Soulful slim & fit?

Soulful slim & fit is een programma voor MEER energie en MINDER gewicht.

Het is een uniek programma :

1. door de opbouw en

2. door de garantie.

Het Soulful slim & fit programma bestaat uit 2 delen : energiewerk en herstelwerk. Het is dus GEEN DIEET maar eerder een herstelprogramma. We halen kleine foutjes uit jouw lijf waardoor jij weer een gezond gewicht krijgt.

Het energiewerk zorgt voor MEER energie.

En het herstelwerk resulteert in MINDER gewicht.

Het bijzondere aan het programma is dat wij jouw resultaten garanderen. Het is het enige programma met een garantie : geen resultaat = wij betalen jouw volledige investering* terug.

Is dit het programma waar jij al zo lang naar zoekt?

SFSF

Een plan dat past.

In het Soulful slim & fitprogramma zijn 4 formules beschikbaar :

De Soulful slim & fit-training
Je volgt dagelijks gedurende 60 dagen de instructies die je per mail ontvangt. Je start met een voorbereidende week, zo ben je klaar om te starten en zijn er geen excuses meer. Je doet gewoon wat het programma voorschrijft. Dat is jouw enige kans op resultaat.
Panikeer niet over de looptijd. Je gaat stap voor stap. Elke stap is perfect haalbaar. Jij kan dit! Je hebt die tijd nodig om te herstellen.
Je start wanneer je wil. Alle instructies zijn duidelijk maar we blijven uiteraard beschikbaar voor vragen en opmerkingen.
Prijs : 147,-

De Soulful slim & fit-coaching
Dit plan is identiek aan het trainingsprogramma, alleen krijg je er een persoonlijke coach bij. Je hebt recht op 4 gesprekken die jij zelf inplant volgens de beschikbaarheid van de coach. Vier gesprekken van minimaal 60 tot maximaal 90 minuten om het programma te personaliseren en helemaal op jou af te stemmen.
Prijs : 347,-

Het soulful slim & fit 90 dagenprogramma in de Provence
Je krijgt de training, de coach én een life/live-experienceweek in het zalige zuiden. Door jezelf een weekje uit je eigen omgeving te halen en los te maken van alle dagelijkse zorgen en afleidingen kan jij tijdens de week aan zee maximaal het programma ‘leven’ en meemaken. Zo zal je sterker staan om het programma verder te zetten als je weer thuis bent. Je komt naar Frankrijk na de eerste voorbereidende week.
Je kiest in deze formule je startdatum niet zelf. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar per traject. Eerstvolgende startdatum is maandag 17 juni. Je bent dan in Frankrijk van 23 tot en met 29 juni 2019. Jouw traject eindigt op 17 september.
Prijs : 2247,- (een weekje Provence in ‘volpension’ is inbegrepen, de reiskosten zijn niet inbegrepen)

SFSF

Een plan met garantie.

Het soulful slim & fitprogramma komt met een garantie. Heb jij na het programma geen resultaat dan betalen wij jouw volledige investering* terug.
Natuurlijk zijn daar voorwaarden aan verbinden. Die voorwaarden kan je hier rustig nalezen.
Het zijn evidente voorwaarden. Natuurlijk moeten alle betalingen gedaan zijn vooraleer we iets terugbetalen. Maar je zal ook moeten bewijzen dat je alle stappen van het plan gevolgd hebt. Kan je dat niet bewijzen dan heb je geen recht op terugbetaling.

De garantie is een belangrijk onderdeel van het Soulful slim & fitprogramma.
Het zorgt enerzijds voor een uniek kenmerk : we zijn het enige afslankprogramma dat jouw resultaat garandeert. Anderzijds zorgt het opbouwen van de bewijzen ervoor dat je het plan nauwgezet gaat volgen.
Het programma is ingenieus opgebouwd en elke stap, elk onderdeel heeft een specifieke bedoeling. Zo heeft ook de garantie een bedoeling.
Lees dus zeker de voorwaarden na!

SFSF

Een plan voor iedereen?

Een veelgestelde vraag is of het Soulful slim & fitprogramma voor iedereen geschikt is.
Het antwoord is neen.
Het spijt ons maar elk lichaam is uniek. En er is een reden waarom jij overgewicht hebt.
Een aantal redenen van overgewicht worden aangepakt in het Soulful slim & fitprogramma en andere weer niet.
We zijn zo eerlijk om dat toe te geven.
Wil jij graag weten of het Soulful slim & fitprogramma voor jou werkt?
Doe dan NU de gratis test!
Veel succes!

SFSF

Energiewerk?

Nog een veelgestelde vraag is wat het energiewerk van het Soulful slim & fitprogramma betekent?
Wel, we blijven bewust een beetje vaag over dat energiewerk.
Het is een fundamenteel onderdeel dat er voor gaat zorgen dat jij blijft doorzetten waar je in het verleden wel eens opgaf. Of dat je de mindset hebt die nodig is om het Soulful slim & fitprogramma helemaal af te maken.
Hoe we dat energiewerk doen houden we graag geheim.
Het is niet moeilijk en iedereen kan het.
Maar als we het nu al verklappen halen we de magie uit het Soulful slim & fitprogramma en daardoor zal het niet meer werken.
Stel je open voor wat gaat komen. Het werkt echt!

SFSF

Nog vragen?

Heb jij nog vragen die je op deze pagina niet terugvindt?
Aarzel niet en stuur een mailtje.
We antwoorden zo spoedig mogelijk!

Tot gauw,

Het Soulful slim & fitteam.

SFSF

*check de garantievoorwaarden hier.